Rendezvénytermeink

A Rétespajta és Apartmanház három különböző méretű rendezvény- és konferencia teremmel rendelkezik, melyek közül a rendezvény létszámának, hosszának és a programok típusának megfelelően választhatják ki az Önök számára legideálisabbat.

Tegyünk egy képzeletbeli sétát az általunk kínált konferenciatermek között:

Pajta

Létesítményünk legnagyobb rendezvényterme a Pajtánk, amely 350 m2 nagyságú, 120 fő ültetett fogadására alkalmas. A Pajta egyedi fa szerkezetű, időjárás biztos épület. Három oldalon megnyitható bejárattal rendelkezik, amely biztosítja tavasztól őszig a szellő és friss levegő jelenlétét. Hatalmas belmagasság jellemzi, klasszikus szénapadlással és pajtából nyíló boros pincével. Természetes és mesterséges megvilágítással, valamint hangulatfényekkel is rendelkezik. A falusi hangulat a pajta épületében sem maradhat el, amit eredeti falusi berendezések és bútorok is biztosítanak. Hidegebb időben fűthető.

Borospince

Mérete: 70 m2, maximum 50 fő befogadására alkalmas.

Különleges rendezvények, program-vacsorák kiváló helyszíne.

 „Mákos” terem

A Mákos terem létesítményünk legkisebb, 50 m2 nagyságú rendezvény terme, amely maximum 45 fő befogadására alkalmas. Kisebb létszámú rendezvényhez, fogadáshoz vagy szekció-teremként megbeszélés, előadás lebonyolítására tökéletes választás. A terem egy főbejárattal és két teraszra nyíló ajtóval rendelkezik. Mákos termünk természetes és mesterséges megvilágítással is rendelkezik.

„Meggyes” terem

Létesítményünk közepes méretű, 60 m2 nagyságú rendezvényterme, ahol maximum 55 főt tudunk vendégül látni. Ez a termünk szintén szekcionálható, valamint rendelkezik mind természetes, mind mesterséges megvilágítással. A terem két bejárattal rendelkezik, s a falusi hangulat itt sem marad el.