Esküvő

Vacsorahelyszínek

Vacsorahelyszínek
Teremtípusok A Rétespajta és Apartmanház három különböző befogadóképességű rendezvényteremmel rendelkezik. Az esküvői vacsora és lakodalom létszámától függően választhatja ki az ifjú pár a számukra legideálisabbat. Pajta Létesítményünk legnagyobb rendezvényterme a Pajtánk, amely 350 m2 nagyságú, 120 fő ültetett befogadására alkalmas tánctérrel együtt, így nagyobb létszámú igazi falusi lakodalmak számára is ideális. A Pajta egyedi fa […] Tovább »

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink
Esküvő, ahogy elődeink ünnepelték? Vagy kötöttségektől és kötelezettségtől mentesen? Így is lehet, ha az Ön számára ez jelentené az álomesküvőt. Pajtalakodalom, parasztlakodalom, Western vagy Country lakodalom? Vagy netalántán farmeres esküvő? Pajtaépületünk a lehetőségek tárháza, ami olyat kínál az Ön számára, amit máshol nem talál… Fedezze fel az általunk nyújtott varázslatot! Létesítményünk a helyszínen kívül teljeskörű […] Tovább »

Szobáink

Szobáink
Nyugodt pillanatok falusias környezetben! A régi parasztházakat idéző, mégis a mai kor elvárásainak megfelelő szálláskínálatunk mindazok számára nyújt kényelmet, akik a zajos, rohanó világtól elbújva kívánnak kikapcsolódni, aktívan tölteni néhány napot vidéki környezetben. Szálláskapacitásunk: 88 férőhely Apartmanjaink (8 db) Minden apartman külön bejáratú 2 szintes (alsó szint és emelet) külön fürdőszoba egység és toalett Minden lakás […] Tovább »

Menü ajánlatok

Menü ajánlatok
Néhány ízelítőnk a lehetséges választékból, mely segít abban, hogy saját ízlésük szerint formálhassák a Nagy Nap lakomáját: 1. Hagyományos lakodalmas menü Levesek:  Újházi tyúkhúsleves (főtt hús, zöldségek, kenyér, torma, Erős-Pista), Neszmélyi menyegzős leves, Főételek:  Rántott szelet, rántott sajt és gomba/cukkini, Szalonnás karaj kemencében sütve, Bazsalikomos csirkemell, Rántott fogasfilé, Éjfélkor:  Töltött káposzta friss kenyérrel, Bakonyi sertésragu, […] Tovább »

Pénteki esküvő

Pénteki esküvő
Miért előnyös? Már hétvége Nem kell ideális időpontot vadászni az anyakönyvvezetőnél már sok-sok hónappal korábban Könnyebb a szervezés is, hiszen a zenekarok, a vőfély, fotós, videós, fodrász, sminkes… mindenki szabadabb pénteken. … És ami nem utolsó szempont, a pénteki mulatozást vasárnapra biztosan mindenki kipiheni! Mi is hozzá tudunk tenni a pénteki előnyökhöz: a termeket 20% […] Tovább »

Tematikus esküvő

Tematikus esküvő
Egyre többen szeretnék a felejthetetlen napot egyedivé, különlegessé tenni, a saját hobbijuknak, érdeklődési körüknek megfelelően alakítani. Ha nem átlagos eleganciára, és emelkedett hangulatra vágyik, hanem szeretné megvalósítani ötleteit, mi partnerek vagyunk! Ha már a fehér menyasszonyi ruhát és a szmokingot nem találja eléggé kifejezőnek, legyünk kreatívak: Western, vagy a Country az Ön világa? Esetleg a […] Tovább »