Szolgáltatásaink

Esküvő, ahogy elődeink ünnepelték? Vagy kötöttségektől és kötelezettségtől mentesen? Így is lehet, ha az Ön számára ez jelentené az álomesküvőt.

Pajtalakodalom, parasztlakodalom, Western vagy Country lakodalom?
Vagy netalántán farmeres esküvő?

Pajtaépületünk a lehetőségek tárháza, ami olyat kínál az Ön számára, amit máshol nem talál… Fedezze fel az általunk nyújtott varázslatot!

Létesítményünk a helyszínen kívül teljeskörű szolgáltatást nyújt – igény szerint – a bennünket választó esküvői pár számára.

Esküvői helyszínek

A Rétespajta három különböző méretű rendezvényteremmel rendelkezik, amelyek közül az ifjú pár kiválaszthatja a számára szükségeseket a szertartás, az esküvői vacsora és a lakodalom lebonyolításához.

A polgári szertartás létesítményünk füves udvarán, vagy akár a Duna-parton is megoldható, a templomi esküvő Neszmély templomaiban is megvalósítható. Ezek megszervezéséhez is segítséget nyújtunk.

Termeinkben falusi hangulatot tükröző berendezések és bútorok fogadják a násznépet.

Nyári esküvők alkalmával grillezés és kerti – parti is szervezhető.

Szállás

A nászéjszakára a szállást az ifjú párnak ingyen biztosítjuk!

Az éjszakába nyúló mulatozás végén létesítményünk szobáiban és apartmanjaiban pihenhetik ki magukat a meghívott vendégek, a közös reggeli, vagy „morzsaparti” alkalmával pedig beszámolhatnak élményeikről, és marad idő a búcsúzásra is.

Esküvői kiegészítők

Szoros együttműködésben állunk helyi dekoratőrökkel, jó szívvel ajánljuk őket!

A kiválasztott termek berendezését és megterítését a pár igényeinek megfelelően tudjuk biztosítani. Ide tartoznak a székszoknya, szék masnik, asztali futó, fénydíszek, hangtechnika, DJ, vőfély, ceremónia mester, de megoldható a gyerekek felügyelete is, akár professzionális animátorokkal…

Tudunk biztosítani lovas kocsit, limuzint, különleges autókat…

Tematikus esküvők esetén különleges berendezéseket.

Rétesek, sütik, torták, vendégváró falatkák, gyümölcstál, limonádé sarok és még sorolhatnánk.

Minden, amit el tud képzelni, vagy annál is több…