Hagyományos gasztronómia

Pajtánk és a hozzá tartozó pince egyedi falusi hangulatot, érzést és természet közelségének varázsát kínálja, ahol a tradicionális szénapadlás, régi bútorok, kézműves lámpák, 1800-as évekből származó szőlőprés is helyet kaptak. Ételeink fatányéron való felszolgálása, tejescsupor és mézes-bödön, elődeink konyhájának hangulatát idézik, ahol kellemes érzés egy kicsit megpihenni a rohanó világ zaja elől. A Rétespajta a hagyományok és a tradíciók megőrzésének elkötelezett híve.

Törekszünk arra, hogy kínálatunk változatos legyen. A szezonalitás megjelenik étel,- ital,- és menüsoraink kínálatában is, de ismerjük a “nagy klasszikusokat” is. Séfünk minden modern és „újragondolt” receptúra és design alapján is tud dolgozni, de ilyenkor is fontos számunkra, hogy magyar és főleg helyi, vagy környékbeli alapanyagokat használjunk fel ételeink elkészítése során. A zöldségeket igyekszünk helyi termelőktől beszerezni, és a hús alapanyagok is kisebb gazdaságokból érkeznek hozzánk.