Szolgáltatások

Csodálatos természeti környezetben, a nagyvárosok zajától távol, és mégis könnyen elérhető távolságra található Rétespajta és Apartmanház kitűnő helyszínt biztosít bármilyen típusú céges összejövetelhez, legyen az konferencia, csapatépítő tréning, üzleti megbeszélés, egy elegáns jubileumi rendezvény, borvacsora vagy akár egy fogadás.

Létesítményünk infrastrukturális szempontból is megfelelő helyen található, könnyen megközelíthető az ország bármely területéről. M1-es autópálya 15 km-re, Tata 12 km-re, az 1-es főút 4 km-re van.

A Rétespajta gyönyörű és csendes környezetben található, ahol vendégeink a munka mellett kedvükre kikapcsolódhatnak. A Duna-part és a Gerecse hegység számtalan programlehetőséget biztosít azok számára, akik aktivitást vinnének a programokba, vagy szeretnék munkatársaikat megmozgatni és a csapatot összekovácsolni.

Három különböző nagyságú, befogadóképességű és technikai felszereltséggel bíró rendezvényterem áll vendégeink rendelkezésére.

A termekhez kiegészítő szolgáltatások is igénybe vehetők.

TECHNIKAI ESZKÖZEINK:

Flip-chart tábla papírral és tollal, Laptop, Projektor, Hangosítás, CD lejátszó, Vetítővászon, WI-FI,

és minden más, amit a megrendelő igényel. Kérje ajánlatunkat!

Catering szolgálatatásaink: reggeli, kávészünet, ebéd, vacsora, borvacsora…

Séfünk lokálpatriótaként helyi termelők finomságait beépítve a gasztronómiai kínálatba biztosítja a kulináris élményeket minden kedves vendégünk számára.

Ha nem néhány órára, vagy egy napra tervezték üzleti programjukat, nálunk 88 fő elhelyezésére is van lehetőség apartmanjainkban és szobáinkban.

Kamerával őrzött zárt beltéri, kültéri, illetve autóbusz parkolóink használata ingyenes.