Esküvő

Vacsorahelyszínek

Vacsorahelyszínek
Kedves Érdeklődő! Köszönjük szíves érdeklődését létesítményünk és szolgáltatásaink iránt. Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Rétespajta és Apartmanház 2022. október 20-tól fejlesztési munkálatok miatt zárva tart. Újranyitásunk a tavaszi időszakban valósul meg várhatóan, melynek időpontját a www.retespajta.hu oldalon, ill. Facebook oldalunkon tesszük majd közzé. Minden jót kívánunk! Üdvözlettel, A RétesPajtások ? Teremtípusok A Rétespajta és Apartmanház […] Tovább »

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink
Kedves Érdeklődő! Köszönjük szíves érdeklődését létesítményünk és szolgáltatásaink iránt. Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Rétespajta és Apartmanház 2022. október 20-tól fejlesztési munkálatok miatt zárva tart. Újranyitásunk a tavaszi időszakban valósul meg várhatóan, melynek időpontját a www.retespajta.hu oldalon, ill. Facebook oldalunkon tesszük majd közzé. Minden jót kívánunk! Üdvözlettel, A RétesPajtások ?   Esküvő, ahogy elődeink ünnepelték? […] Tovább »

Szobáink

Szobáink
Nyugodt pillanatok falusias környezetben! A régi parasztházakat idéző, mégis a mai kor elvárásainak megfelelő szálláskínálatunk mindazok számára nyújt kényelmet, akik a zajos, rohanó világtól elbújva kívánnak kikapcsolódni, aktívan tölteni néhány napot vidéki környezetben. Szálláskapacitásunk: 88 férőhely Apartmanjaink (8 db) Minden apartman külön bejáratú 2 szintes (alsó szint és emelet) külön fürdőszoba egység és toalett Minden lakás […] Tovább »

Menü ajánlatok

Menü ajánlatok
Néhány ízelítőnk a lehetséges választékból, mely segít abban, hogy saját ízlésük szerint formálhassák a Nagy Nap lakomáját: 1. Hagyományos lakodalmas menü Levesek:  Újházi tyúkhúsleves (főtt hús, zöldségek, kenyér, torma, Erős-Pista), Neszmélyi menyegzős leves, Főételek:  Rántott szelet, rántott sajt és gomba/cukkini, Szalonnás karaj kemencében sütve, Bazsalikomos csirkemell, Rántott fogasfilé, Éjfélkor:  Töltött káposzta friss kenyérrel, Bakonyi sertésragu, […] Tovább »

Pénteki esküvő

Pénteki esküvő
Miért előnyös? Már hétvége Nem kell ideális időpontot vadászni az anyakönyvvezetőnél már sok-sok hónappal korábban Könnyebb a szervezés is, hiszen a zenekarok, a vőfély, fotós, videós, fodrász, sminkes… mindenki szabadabb pénteken. … És ami nem utolsó szempont, a pénteki mulatozást vasárnapra biztosan mindenki kipiheni! Mi is hozzá tudunk tenni a pénteki előnyökhöz: a termeket 20% […] Tovább »

Tematikus esküvő

Tematikus esküvő
Egyre többen szeretnék a felejthetetlen napot egyedivé, különlegessé tenni, a saját hobbijuknak, érdeklődési körüknek megfelelően alakítani. Ha nem átlagos eleganciára, és emelkedett hangulatra vágyik, hanem szeretné megvalósítani ötleteit, mi partnerek vagyunk! Ha már a fehér menyasszonyi ruhát és a szmokingot nem találja eléggé kifejezőnek, legyünk kreatívak: Western, vagy a Country az Ön világa? Esetleg a […] Tovább »