Vacsorahelyszínek

Teremtípusok

A Rétespajta és Apartmanház három különböző befogadóképességű rendezvényteremmel rendelkezik. Az esküvői vacsora és lakodalom létszámától függően választhatja ki az ifjú pár a számukra legideálisabbat.

Pajta

Létesítményünk legnagyobb rendezvényterme a Pajtánk, amely 350 m2 nagyságú, 120 fő ültetett befogadására alkalmas tánctérrel együtt, így nagyobb létszámú igazi falusi lakodalmak számára is ideális. A Pajta egyedi fa szerkezetű, időjárás biztos épület. Három oldalon nyitható bejárattal rendelkezik, amely biztosítja tavasztól őszig a szellő és friss levegő jelenlétét. Hatalmas belmagasság jellemzi, klasszikus szénapadlással és pajtából nyíló boros pincével. Természetes és mesterséges megvilágítással is rendelkezik. A falusi hangulat a pajta épületünkben sem maradhat el, amit eredeti falusi berendezések és bútorok is biztosítanak. Hidegebb időben fűthető.

 „Mákos” terem

A Mákos terem létesítményünk legkisebb, 35 m2 nagyságú rendezvény terme, amely maximum 20 fő ültetett fogadására alkalmas. Kisebb létszámú meghitt családi rendezvényhez, fogadáshoz vagy egy szűk körű lakodalom lebonyolítására tökéletes választás. A terem egy főbejárattal és két teraszra nyíló ajtóval rendelkezik. Mákos termünk természetes és mesterséges megvilágítással is rendelkezik.

„Meggyes” terem

Létesítményünk közepes méretű, 60 m2 nagyságú rendezvény terme, ahol maximum 40 főt tudunk vendégül látni. Ez a klimatizált terem szintén rendelkezik mind természetes mind mesterséges megvilágítással. A terem két bejárattal rendelkezik, a falusi hangulat itt sem marad el.