Szolgáltatásaink

Mi biztosítjuk az Ön számára, hogy rendezvénye tökéletes legyen. Létesítményünk a helyszínen kívül komplex szolgáltatást nyújt.

Privát rendezvények helyszínei

Komplex létesítményünk három különböző méretű rendezvény teremmel rendelkezik, amelyek közül választhatnak vendégeink a rendezvény lebonyolításához.

Pajta

Létesítményünk legnagyobb rendezvényterme a Pajtánk, amely 350 m2 nagyságú, 120 fő ültetett fogadására alkalmas. A Pajta egyedi fa szerkezetű időjárás biztos épület. Három oldalon megnyitható bejárattal rendelkezik, amely biztosítja tavasztól őszig a szellő és friss levegő jelenlétét. Hatalmas belmagasság jellemzi, klasszikus szénapadlással és pajtából nyíló boros pincével. Természetes és mesterséges megvilágítással is rendelkezik. A falusi hangulat a pajta épületében sem maradhat el, amit eredeti falusi berendezések és bútorok is biztosítanak. Hidegebb időben fűthető.

Borospince

Mérete: 70 m2, maximum 50 fő befogadására képes

Különleges rendezvényekre, programvacsorákra alkalmas

 „Mákos” terem

A Mákos terem létesítményünk legkisebb, 50 m2 nagyságú rendezvény terme, amely maximum 55 fő befogadására alkalmas. Kisebb létszámú rendezvényhez, fogadáshoz vagy egy kisebb létszámú megbeszélés, előadás lebonyolítására tökéletes választás. A terem egy főbejárattal és két teraszra nyíló ajtóval rendelkezik. Mákos termünk természetes és mesterséges megvilágítással is rendelkezik.

„Meggyes” terem

Létesítményünk közepes méretű, 60 m2 nagyságú rendezvény terme, ahol maximum 65 főt tudunk vendégül látni. Ez a termünk szintén rendelkezik mind természetes mind mesterséges megvilágítással. A terem 2 bejárattal rendelkezik, a falusi hangulat itt sem marad el.

A Rétespajta gyönyörű és csendes környezetben található, ahol vendégeink a munka után kedvükre kikapcsolódhatnak. A Duna part és a Gerecse hegység számtalan lehetőséget biztosít azok számára, akik aktivitást vinnének a programokba, vagy szeretnék családtagjaikat megmozgatni.

Igény szerint a programokon felül, vagy azon kívül napi háromszori étkezést tudunk biztosítani, mely lehet a hagyományos gasztronómiai választékunkból, vagy modernebb angol reggeli, büfé-ebéd, vagy vacsora is.